Op zoek naar een dekbed!

Al een tijdje (lees; 2 jaar) zei ik tegen D.: ‘We hebben echt een nieuw dekbed nodig’. Hij was het dan ook altijd met mij eens. Nooit kwam het ervan om ook echt daadwerkelijk op zoek te gaan. Als de redder in nood, kwam daar Dekbed-discounter om de hoek: Of ik voor hun een dekbed wilde reviewen? Maar natuurlijk!

De zoektocht werd er toch niet makkelijker op. Zooooveel dekbedden en bijbehorende accessoires. Stuk voor stuk zagen ze er zacht en comfortabel uit. Uiteraard ook nog in verschillende stoffen. Ik zat erg te twijfelen tussen: dons, wol & synthetisch. Ik hoor van dons altijd dat het zo lekker zacht is. Synthetisch was ik nu gewend en wol vond ik aantrekkelijk vanwege de veiligheid tijdens het samen slapen met de kleine. Ik koos uiteindelijk voor synthetisch!

Ik heb gekozen voor het dekbed ‘Sleeptime’ 4-seizoenen. Ik vind het sowieso heel handig als het dekbed uit 2 delen bestaat. Op die manier heb je een koel dekbed in de zomer en een heerlijk warm, dik dekbed in de winter. Het dekbed is hypoallergeen en kan in de wasmachine. Heel fijn! Ik koos het dekbed in maat 240×220 (lits-jumeuax), want die maat hadden we nu ook. Scheelt weer nieuwe overtrekken aanschaffen.
Het dekbed is te koop vanaf €39,99 en in de grootste maat (240×220) is het dekbed €99,95! Ik vind dat dus echt niet duur voor een 4-seizoenen dekbed. Je kan hier als het goed is weer jaaaaren mee doen.

Nadat ik het dekbed had besteld, kwam hij na 2 dagen al binnen. Top service, zo snel geleverd. Het kwam binnen in een doos en zat in zo’n mooie hoes/tas. Ik vind dit heel handig, want ik gebruik nu nog maar één deel van het dekbed. Zo kan ik het andere deel netjes opbergen! Ik voelde meteen al dat het dekbed mega luchtig en zacht was. D. en ik gingen meteen ons oude dekbed omwisselen voor het nieuwe dekbed. Jaxx had hem overigens eerst nog even uitgetest: goedgekeurd!

Ik merkte meteen hoe vol het dekbed was, bij het instoppen in de overtrek. Het oude dekbed leek wel te klein geworden voor het overtrek, maar deze paste mooi en vulde goed! Een uurtje later doken we meteen onder de wol (het dekbed werd ‘s avonds bezorgd). Ik vond het dekbed heel licht aanvoelen op mijn lichaam, maar wel heerlijk warm! Ook het formaat is perfect, aangezien D. nogal een dekbeddenpikker is!

Ik zou het dekbed zeker aanraden als je op zoek bent naar een goed dekbed. Het is een leuke prijs voor een zeer goed dekbed. Wat het dekbed op langere termijn doet, kan ik nog niet zeggen. Maar voor nu: thanks dekbed-discounter! Zonder jullie sliep ik nu nog onder het vodje!

Liefs, Tamara

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *