Musthaves wintercollecties 2017!


The winter is coming! Oké, het duurt nog even, maar ik kan niet wachten. Ik ben dol op de winter wat betreft de keuze aan kleding voor mezelf. Mooie, warme stoffen en donkere kleuren (dat kleedt af!). Wat Jaxx zijn kleding betreft, verdiep ik me dit jaar echt voor het eerst in de wintercollecties. Vorig jaar was hij net geboren begin december en droeg hij voornamelijk dikke onesies/boxpakjes. Dit jaar heb ik eens uitgebreid de wintercollecties bekeken en ik laat jullie mijn favorieten voor Jaxx zien!

CarlijnQ

CarlijnQ

Mini Rodini

Tiny Cottons

Mini Rodini

Iglo+indi

Mini Rodini

Mingo

1+ in the family

Gray Label

Dit zijn mijn favorieten voor Jaxx aankomende winter. Hebben jullie nog leuke aanvullingen of collecties die ik echt gezien moet hebben? Let me know!

Liefs, Tamara

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *