Feitjes die je nog niet wist!

Er zijn altijd van die feitjes die je pas echt te weten komt na een lange vriendschap. De feitjes hieronder over ons, weten soms goede vrienden geeneens. We moesten dan ook goed nadenken over onze gekke gewoontes/strubbelingen of leuke ervaringen. Tamara bijt het spits af. 

Tamara

 • Zodra ik thuis kom en niks meer hoef te doen, trek ik mijn ‘huispak’ aan. Heerlijk!
 • De melkverslaving die ik kreeg tijdens mijn zwangerschap is gewoon doorgegaan na de bevalling! Ik zeg soms grappend dat dat de reden is dat Jaxx koemelkallergie heeft.
 • Ik draag bijna altijd slippers (niet in de winter!). Ik werk op slippers en thuis en buitenshuis draag ik bijna altijd teenslippers. Lekker luchtig.
 • Voor mijn zorgopleiding, heb ik vijf jaar bij een benzinestation gewerkt. Het zou een vakantiebaantje zijn, maar ik ben blijven plakken. Mijn moeder was hier manager en dat vond ik wel erg gezellig.
 • Jaxx zijn naam hebben we gevonden via de serie Sons of Anarchy. De extra X hebben we er zelf achter verzonnen. En de naam klinkt ook zo stoer!
 • Ik ben gek op sprookjes! Ik kan niet wachten om met Jaxx naar sprookjeswonderland, de Efteling en Disneyland te gaan. Heerlijk die zorgeloze wereld!
 • Sinds 2 jaar heb ik een ernstige paniekstoornis die naar de achtergrond is gegaan door medicatie en therapie. Ik heb er soms nog wel last van.
 • Via een cursus bij actrice Marina de Graaff heb ik mijn acteerdiploma gehaald! Heb er nog nooit wat mee gedaan, doodeng!
 • Ik houd absoluut niet van aardappelen, maar ik eet ze omdat het blijkbaar wel zo gezond is af en toe..
 • Tot mijn 22e had ik jeugdreuma. Dit is begonnen rond mijn 15e levensjaar. Gelukkig ben ik erover heen gegroeid. Ik slikte er namelijk veel medicatie voor, waardoor toentertijd zwanger worden ook niet mogelijk was.

Erin

 • Ik ben dol op kaas. Vroeger had ik zelf een koemelkallergie, hier ben ik nu gelukkig overheen gegroeid en die verloren tijd haal ik maar al te graag in. Kilo’s kaas gaan er doorheen in dit huishouden.
 • Ik hou van het leven in een dorp. Alle clichés zijn waar: iedereen kent elkaar, iedereen begroet elkaar en één misstap en iedereen weet het van elkaar. Toch krijg je mij hier niet meer weg.
 • Ik hou niet van autorijden. Ik kan het, doe ik het maar ik vind het tegelijkertijd vreselijk. Al helpt ubervals meezingen met cdjes uit de prehistorie wel enigsinds.
 • Ik ben de jongste en heb nog twee oudere zussen boven mij. Wat betekend dat ik 3 moeders in totaal had, regels voor mij niet meer van toepassing waren en ik denk ik toch altijd wel een kleine doerak ben geweest. Als jongste zijnde moet je je mannetje staan, vooral mijn middelste zus heeft dat soms ernstig moeten verduren. Sorry Yasmin!
 • Ik heb op een blauwe maandag in de bediening gewerkt, was niets voor mij. Mijn motoriek met een dienblad daalde tot onder het vriespunt en ik heb 3 wijnglazen gebroken tijdens het afdrogen.
 • Ik ben dol op de Kelly Family en met mijn oudste zus zing ik nog graag de musical van Doornroosje mee. “Wie is er jarig, wie wordt er tien? Doorn, doornrooooosje!”
 • Ik hou van kamperen met de tent, wel in een warm land en wel op een luchtbed. Maar die hele dagen buiten vertoeven en met vieze voeten naar bed toe gaan? Ik hou ervan!
 • Een witbroodje met pindakaas is mijn favoriete eten. Is het niet dat ik ondertussen allergisch ben voor noten en pinda’s en ik dus allen weg kan zwijmelen bij de gedachte. Gelukkig hou ik van eten en maakt iets anders me ook blij.
 • Tijdens een familie etentje bij de Griek lusten bijna niemand de Ouzo, behalve ik. De verhalen over mijn parkeerpaard (parkeerkaart) en dat mijn linkerbeen rechtsaf sloeg en viceversa hoor ik nog regelmatig.
 • Ik ben een ei in spreekwoorden en gezegden. Het puntje van de zalm, dit is geen geen zuivere koek…. En, ik noem het niet eens meer op hihi.

We hopen dat jullie hebben genoten van onze gekke/leuke/serieuze feitjes! We zijn natuurlijk ook benieuwd naar jullie feitjes. Let u know in de reacties!

Liefs, 

Erin & Tamara

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *