Meet the mommy’s!

Afgelopen zondag was het zo ver: een high tea met mama’s uit noord-holland die ook zijn bevallen in december 2016! We hadden een high tea gereserveerd in Paviljoen ‘t Twiske in Oostzaan, in natuurgebied ‘t Twiske.

We hebben elkaar leren kennen op de facebook pagina: Baby’s december 2016. Ik werd hierin toegevoegd door Erin en sindsdien niet weg te slaan! Uiteindelijk kwam het idee voor een whatsapp groep naar voren. Dit was per provincie uiteraard veel overzichtelijker, als met alle 126 leden.

In deze t├ę gezellige whatsapp groep zitten: Esther, Melissa, Erin, Dieuwertje, Laura, Esmee, Stephanie, Manuela, Dionne en Monique. Bij de high tea waren Stephanie, Dionne & Erin niet aanwezig. Dit vanwege te lange reistijd en persoonlijke omstandigheden. Maar we hielden ze uiteraard via de whatsapp groep op de hoogte met foto’s van het lekkere eten en de lieve baby’s!

Ik had met Melissa en Manuela afgesproken, dat ik hen zou ophalen op een treinstation in de buurt van ‘t Twiske. Daar zou ik de eerste mama’s dus al ontmoeten in het echt. Het was meteen heel gezellig in de auto. Ik had overigens Jaxx niet meteen meegenomen. Jaxx is erg gevoelig voor prikkels en kan niet zonder zijn slaapjes. Slaapjes in de kinderwagen doet hij niet aan! ­čśë Dami├źn bracht hem later even voor de foto’s!

We waren de eerste mama’s die er waren. We zagen meteen dat het ontzettend druk was in het restaurant. En buiten ook. Blijkbaar was er iemand 50 geworden. Leuk, maar mega onhandig qua ruimte als je met 9 baby’s komt! We kregen een smalle, lange tafel toegewezen en een klein plekje voor een kleed. Niet echt ideaal. We hadden duidelijk verteld dat we met 9 baby’s zouden komen.

Janou, Yara, Rox, Bente & Jade

Nadat alle mama’s waren gearriveerd, mochten we kiezen uit thee of koffie (ook cappuccino). Vind ik altijd wel fijn, want ondanks dat het een high tea, ben ik niet zo’n theeleut. Lang leve de cappuccino.
Ondertussen lagen de baby’s heerlijk te spelen op het kleed naast de tafel. Menig foto’s werden gemaakt door de mama’s en ook omstanders vonden het een leuk gezicht. Het voorafje was een lekker zoet tomatensoepje. Echt heel lekker! Met daarbij een kaas/spinazie broodje. Deze was echt onwijs lekker. Het laatste voorafje was een geitenkaaskroketje. Jam!

Ondertussen werd lieve Jaxx gebracht door nog lievere Dami├źn. Hij (Jaxx) ging er ook bij liggen op het kleed. Schrok hier en daar wat van de gilletjes en de huiltjes, maar vond het allemaal wel gezellig. We maakten foto’s van alle baby’s samen en van Jaxx met zijn toekomstige vriendinnetje (hij is al uitgehuwelijkt haha!). Dami├źn nam Jaxx weer mee en de etag├Ęres met allerlei lekker broodjes en zoetigheden werden neer gezet. Het was heel lekker en veel!

Yara, Rox, Bente, Janou, Jaxx, EL, Jade & Roan.

De baby’s begonnen het een beetje zat te worden (op een paar zeer relaxte baby’s na), dus we besloten naar huis te gaan. Ik zette de meiden weer af bij het station en ondertussen kwamen de eerste berichtjes alweer binnen over de whatsapp! Ik heb een ontzettende leuke dag gehad en we zijn nu alweer aan het afspreken voor de volgende date.

P.s. Erin en ik gaan elkaar 4 juli dan toch echt ontmoeten!

Liefs, Tamara

Jaxx & Bente.

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *