Hoe hebben wij elkaar leren kennen?

Misschien wel leuk (vind ik!) om even te vertellen hoe Erin en ik elkaar hebben leren kennen. En uiteindelijk hebben besloten om samen te bloggen.

Het eerste leuke feitje; we hebben elkaar nog nooit in real life ontmoet! En toch vinden we elkaar zo lief, dat we samen zijn gaan bloggen. We hebben dan ook een hoop meegemaakt.
Erin en ik hebben elkaar leren kennen via instagram. Ik weet niet meer wie wie heeft toegevoegd etc., maar we hebben elkaar toegevoegd vanwege onze zoontjes. Senn en Jaxx waren beide opgenomen in het ziekenhuis onder de noemer ‘onrustige baby’. Alsof instagram wist dat we door dezelfde verdrietige tijd gingen.

Nadat bij Erin een berichtje zag over dat Senn weer thuis was, maar de ‘donderwolk’ nog steeds aanwezig was, besloot ik haar een privé berichtje te sturen. Ik wilde weten wat Senn had en waarom ze op een ‘donderwolk’ zat, want ik ervaarde dat ook!! Senn bleek net als Jaxx ernstige koemelkallergie met reflux te hebben. Beide waren we bij de huisarts/cb weggestuurd met: ‘baby’s huilen nou eenmaal’ en ‘alle baby’s hebben krampjes’. Ondertussen huilden onze baby’s 18-20 uur per dag en werden wij beide erg moedeloos.

We bleven contact houden en elkaar een hart onder de riem steken. Uiteindelijk hebben beide mannetjes de juiste voeding en de juiste medicatie gekregen en gaat het nu goed. Met vlagen hebben we nog ‘huilbaby’s’, maar we weten hoe we ermee om moeten gaan.

Erin heeft haar eigen blog ‘Miniliefde’ en ik had mijn eigen blog ‘Monmyblogger’. Op dit moment blogt Erin nog voor haar eigen blog, maar ik niet meer voor mijn eigen blog. Het idee om samen te bloggen, kwam al vaker naar voren, maar nooit zetten we de stap. Tot we toch de stoute schoenen aantrokken en Mamakeertwee zijn begonnen. Op 25 juni gaan we elkaar trouwens voor het eerst in het ‘echt’ ontmoeten, samen met andere moeders die in december 2016 mama zijn geworden!

Nu als laatste nog een lief woord voor mijn vriendinnetje: lieve Erin, je hebt me door de één van de zwaarste periodes van mijn leven gesleept, zonder mij echt te kennen. Ik ben ontzettend dankbaar en zal je altijd steunen in alles wat je doet!

Liefs, Tamara

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *