Vaderdag tips!

Het is bijna vaderdag! Op zondag 18 juni welteverstaan. En heb jij al een cadeautje gehaald voor de man des huizes? Misschien wil je wel helemaal geen cadeautje kopen, dat kan natuurlijk ook! Toch wil ik enkele leuke idee├źn met jullie delen, die ik ben tegen gekomen op het internet.

Woodenblocks:

Ik kwam deze leuke creaties tegen op instagram. Uniek en weer eens wat anders! Heel vertederend met een mooie foto en een lieve tekst. Zo wordt het ook voor papa moeilijk om zijn tranen tegen te houden. Er zijn meerdere creaties mogelijk voor verschillende prijzen. Neem een kijkje op haar Website!

Tutjes en Boefjes:

Hoe leuk is een shirt met bijpassende tekst voor vaderdag? Laat je kleine scheet papa wakker waker met zo’n lief shirt. Een vertederd en verrast gezicht gegarandeerd! En deze shirtjes zijn ook leuk om op andere dagen te dragen. Kijk op de Website voor dit shirt en nog meer!

Made by Mae design:

Mijn favoriet! De posters van Mae design vind ik zo leuk. Ze zijn er in verschillende varianten. Deze posters staan ook nog eens heel leuk in de huiskamer of in de slaapkamer. Het past met name mooi in een scandinavisch interieur. Kijk op de Website voor alle unieke posters!

De laatste tip is wel het allermooiste cadeau: zelfgemaakte tekeningen en knutselwerkjes! Niks is zo vertederend en uniek als eigen getekende kunstwerkjes. Jaren later kom je ze nog tegen.

Fijne zoektocht en fijne vaderdag alvast!

Liefs, Tamara

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *