Hallo mama’s (to be), papa’s, opa’s, oma’s….

 

Welkom op onze blog!

Leuk dat je hier een kijkje komt nemen. Twee mamabloggers hebben hun krachten verzameld. Wij bloggen over het moederschap, onze favorites en alle ins en outs voor mama’s (to be)! Allereerst zullen wij ons één voor één even voorstellen.

Tamara: 

Mijn naam is Tamara en ik ben 26 lentes jong. Ik woon in het gezellige dorp Krommenie. Ik woon daar samen met mijn vriend Damiën. Wij zijn nu 8,5 jaar samen. Eind vorig jaar (02-12-2016) zijn wij de mega trotse ouders geworden van ons lieve zoontje Jaxx!

Na een onstuimig begin, besloot ik dat ik het van me af wilde schrijven en mijn onzekerheden te delen met andere mama’s.

Naast het moederschap heb ik nog een baan. Ik werk als verzorgende IG in een verpleeghuis op een afdeling met zwaar dementerende zorgvragers. In mijn (schaarse) vrije tijd ben ik graag bezig met het opnieuw inrichten van ons huis, eten (veel!), knuffelen met Jaxx en lekker wandelen.

Erin:

Ik ben Erin, 23 jaar oud en ben samen met Peter. December 2016 zijn wij de trotse ouders geworden van ons zoontje Senn, een klein hunkie met toch wel een grote gebruiksaanwijzing. Hij houdt ons leven spannend en we zitten nooit stil!

Daarnaast zit ik op het moment in mijn laatste jaar van mijn HBO Toerisme studie en werk ik ook nog in een buitensportzaak. Als ik dan toch echt nog tijd over heb dan schrijf ik enorm graag, echt mijn passie.

Elke week posten wij ieder een nieuwe blogpost. Erin plaatst een blogpost op dinsdag en Tamara op vrijdag. Om de week nodigen wij een gastblogger uit om wat over zijn/haar leven te vertellen of zijn/haar week in foto’s te laten zien! Ook tussendoor zullen er vast weleens blogposts geplaatst worden.

Heel veel plezier op onze blog, pak een kop koffie of thee en relax!

Liefs,

Erin & Tamara

Share:

4 Reacties

 1. Colinde
  mei 21, 2017 / 9:08 pm

  Jeeeej, leuk meiden! Ik kijk uit naar alle leuke posts ☺️

  • 74696026
   mei 21, 2017 / 9:14 pm

   Bedankt voor je lieve berichtje!
   Liefs, Erin&Tamara

  • 74696026
   mei 23, 2017 / 6:23 pm

   Lief! Dankjewel Colinde.

 2. Carmen
  mei 22, 2017 / 5:17 am

  Leuk! Ik ga het bijhouden hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *